Söndag

Hej hopp,
jag har nästan planerat klart vad jag ska ge till alla i julklapp! Känns hur skönt som helst att nästan vara klar 2 veckor innan jul så man slipper stressa sen :) Kan ju tyvärr inte skriva något eftersom man aldrig vet om det är någon som läser det här. Men jag känner mig ändå ganska nöjd med de idéer jag har kommit på en så länge. Har verkligen försökt komma på personliga presenter men det är inte alltid så lätt eftersom man inte vet om personen i fråga kommer uppskatta det. Nu hoppas jag bara på lite snö och ännu mer julstämming.
Hörs senare!
<3

Sista minuten är min grej!

Nu har jag fått bilderna från 3 doors down konserten men de måste fixas lite så jag kommer inte lägga upp några nu men det kommer :)
Fick reda på för ca 5 min sen att jag tydligen ner till mormor för att äta middag. Orkar egentligen och jag behöver verkligen plugga för jag har skjutit upp allting även om det inte känns heller så himla roligt att göra en lördags kväll :/
Men man får skylla sig själv när man aldrig kan ta tag i saker redan från början. Jag avundas de som har den diciplinen!
Nu hinner jag inte skriva mer men jag lär skriva mer ikväll när jag behöver rast från pluggandet.
Wish me luck! :)
<3


Give me just a little bit more.

Hejsan!
Nu hamnade jag här igen, ska träffa Ida snart och få bilderna från 3 doors down konserten. Bättre sent än aldrig eller vad säger man? :) Så jag antar att de är bäst att jag klar på mig något vettigt och fixar mig lite. Men jag skriver mer sen :) 
<3 

Lite försent egentligen...

Borde ha gått och lagt mig istället för att sätta mig vid datorn men jag vill se vem som åkte ut i Idol. Robin blev det tydligen. Antar att det var det rätt fast jag gillade Robin på något sett. Fast det är kanske bara för att han lyssnar på Gavin Degraw och var på hans konsert :)
Kvällen började som sagt med middag och det blev riktigt trevligt. Mammas kompis hade med sig sin son som är en underbart söt bebis! Man blir nästan lite sugen på att skaffa sig sin egen, men det får allt vänta några år! :)
Sen var min gamla dagiskompis här, vi snacka massa minnen från barndommen och det är alltid trevligt :)
Kvällen fortsatte sen på Odenplan hos en kompis kompis kompis. Det var hur mycket folk som helst! Helt galet.
Men jag ska kolla klart på IDOL på internet och sen sova.
Skriver mer imorgon:)
<3

Inför middagen

Jag tycker inte om att fixa inför en middag. Man måste städa, laga mat, fixa och dona. Sen är det alltid något man glömt att handla. Nu fanns det inte tillräckligt med ägg till saffranspannkakan. Mamma bad mig gå ner till affären så jag antar att jag får ta mig lite ork att byta från myskläder till vanliga kläder.

Som tur är brukar middagar bli roligare när de börjat. hoppas!


Dumma pannkaka...

Ändringar

Nu har jag ändrat lite på designen :) Men ska fixa borden också men jag är inte så teknisk så det kan ta ett tag, ha tålamod :)

Thank god it´s friday!

Så var ännu en skolvecka över! Nu väntar en efterlängtad helg men det kommer bli mycket plugg i helgen också tyärr, har en hel del tills nästa vecka så det är bara kämpa på. Snart är det jullov vilket ska bli oerhört skönt.

Ikväll ska vi hade middag här hemma så jag har städat det värsta men ska snart fortsätta så det ser lite bättre ut. Ibland känns det onödigt att städa eftersom det bara blir stökigt igen men det är väldigt skönt när allt är i ordning också.

Det som måste göras i helgen är:
Plugga matte, engelska och geografi :/
Fixa med julklapparna, ska iallafall ha bestämt vad alla ska få.
Inte bli sjuk!!


Bjuder på en het bild på Gavin Degraw, om ni inte lyssnat på hans nya album (och det gamla också iofs) så gör det! Ingen kan säga att han inte är ett musikgeni.






Gavin Degraw
3/11 2008
Kommer aldrig glömma den dagen...

Brand new day

Fredagsmorgon, yes! Är lite småförsenad men ändå ska jag göra massa onödiga saker. Jag är jätteduktig på sånt :)
Har IKEA redovisning idag. Hoppas verkligen det går bra eftersom vi har fått 1 vecka extra på oss att öva vilket vi faktiskt har gjort!
Men nu måste jag kila, ha en bra dag!
<3

Torsdagskväll

Hejsan!

Nu ska jag försöka för andra gången den här veckan att starta en blogg men vi får väl se hur det går :)

För att sumera vecka så har det här hänt:

Jag har blivit halv-vego
Låter konstigt jag vet men för mig handlar det inte om så mycket att det är synd om djuren eller det är mer som en bonus utan mitt största syfte är att jag vill äta mer nyttigt och då kan det vara en start med att bli vegeterian. Sen är det bra för mijlön också.

Jag har fått ett chockbesked
Var hos tandläkaren idag och de sa att jag förmodligen kommer behöva ha tandställning, inte pga att jag har snea tänder utan för att det ska försöka få ut en tand som inte vill växa ut. De drog ut en mjölktand som var kvar ( de ska man ju typ tappa när man är tolv och nu drar de ut den liksom :/) så nu är det en glugg där. Jag vill vekligen inte ha tandställning! :(

Nästan halva skolveckan har varit inställd :)
Det är hur niice som helst!

(In)offiiciella julstressen har börjat!
Kära svenska folket, ännu ett år med julstress och köphets har börjat. Grattis!
Visste ni att det finns fler träffar på julstress än julfrid? Helt stört.

Nu ska jag dra mig mot sängen och sluta nörda mig :)
<3


Välkommen till min nya blogg!