Paus.

Tar en paus från bloggen. Den enkla anledningen är att jag inte har något vettigt att publicera. Eller jag kommer fortfarande skriva mina ironiska skämt på twitter.
Later dudes!


Day 11 - a song from my favorite band




Day 10 - a song that makes me fall asleep

Lyssnar alltid på lugn musik innan jag ska sova. Detta kanske inte är den lugnaste låten men den fick bli ändå bli dagens låt.


Day 9 - a song I can dance to

Kan dansa till mycket men igår gick jag lös på denna på Friskis.



Annars lyssnar jag alltid på denna när jag ska tagga till. Då kan man se mig studsa omkring hemma :)


Day 8 - a song that you know all the words to

"Everybody wants to be in your hair and under your skin, and in those clothes, and on those lips. But me." 


Day 7 - a song that reminds me of a certain event

Den här låten påminner mig om morgonen av min 18-årsdag. Fick Gavins första skiva av mamma och den åkte direkt in i cd-spelaren. Gavin inleder då med "oh, this is a start of something good" Mamma tyckte de orden passade väldigt bra just då och jag fnissade lite för mig själv :)


Day 6 - a song that reminds you of somewhere

Kommer ni ihåg denna dänga? Förutom att det får mig att tänka på typ mellanstadiet så får det mig att tänka på Emmaboda 2009. Grannarna spelade den 24/7. Väldigt party!



Fan vad skönt med fredag btw!


Day 5 - a song that reminds me of someone

Dagens låt får mig att tänka på min vän Johanna. Den här brukade vi sjunga tillsammans med stämmor och allt. Lät säkert förjävligt men kul var det! :)


Day 4 - a song that makes me sad

Kan inte lyssna på denna låt, inte för att jag tjatat ut den utan för att det är jobbigt då det påmminner om en händelse och person. Så fort den kommer på radion byter jag snabbare än blixten. Ja, det allt för idag.
 


Day 3 - a song that makes me happy

På grund av att internet vägrade fungera igår blev det ett miniuppehåll. Idag blir det en låt som gör mig glad.
Kan inte låta bli att le när jag hör denna låt. Vet inte ens varför :)
Btw bilden!!


Day 2 - least favorite song

Idag är det den här låten jag tycker minst om. Tycker låten är värdelös. Ska bli skitkul att förklara för dagisbarnen vad låten handlar om. "Jo det är så att han tycker om en tjej och han tror han måste vara populär för att få henne." Nej, det här går inte hem hos mig.
 


30 day song challenge - day 1, favorite song

Såg detta på Facebook och tänkte att det kanske är roligt att prova.

Och idag ska favoritlåten koras. Väldigt svårt att bara välja 1.
Men jag tror nog att jag väljer denna låt tillslut. Har så mycket minnen till denna låt, mycket känslor som kommer upp när jag lyssnar på låten. Det finns "favorit" låtar som kommer och går men vissa tröttar man aldrig på!
   
 

You sit alone forever if you wait for the right time, what are you hoping for?


Beslut.

Jag orkar inte. Brukar inte ha svårt att ta beslut. Det är bara att göra dem och leva med det. Skit samma om det inte blir superbra. Men snart pallar jag inte längre. Kan någon skicka lite fairydust över mig?  

Det är tur man har barnen iallafall. Detta är en glimt av mina dagar:

Barn 1 till Barn 2: Du är en bajskorv
Jag: Hur är man om man är en bajskorv?
Barn 3 (tjej): Man är brun, man är kille och man är kladdig!


Visste du att vi behöver 8 kramar om dagen?

Idag gjorde vi i ordning våra egna semlor till mellis på jobbet. Det blev väldigt lyckat förutom att jag började må illa av min. Så no more semlor för mig i år!  

Nu håller jag på att fixa middag till mamma och mig. Det blir kycklingspett med grönskar i ugn. nomnom!

180 blås.

Idag har det varit en fartfylld dag. Har lekt med de fina barnen och vår avdelnings nya leksaker och på eftermiddagen hade vi springtävlingar runt huset. Måste bara få säga att jag har skrattat sjukt mycket idag för barnen är så härligt knäppa. Det är nog inte många som kan säga att de skrattar mycket på jobbet! 

Efter jobbet blev det träning, har äntligen kommit igång med det igen. Beach 2011, here I come! Och efter det var det bara hem, slänga i sig lite mat och sen ta sig till extrajobbet. Nu passar jag på att varva ner lite för att sedan äntligen gå och lägga mig. Nu är ännu en dag i mitt liv är till ända.    

På repeat.


You Can Be The Star, You Can Shine So Bright.




Nu har sångaren, Patrick Stump från Fall Out Boy gått och blivit soloartist. Kan inte bestämma mig för om jag gillar denna låt eller inte. Gillar syftet med låten och så men njae vet inte riktigt.


There will be blood.



Har bestämt mig för att ge blod i helgen. Eller ja, göra det första besöket så att man får ge blod. Läste att stockholmarna är sämst i Sverige på att ge blod. Det är tydligen så att vi måste köpa blod från andra län för att det ska räcka. Därför tänkte jag passa på att göra en god gärning for once.