Imorgon bär det av.

Imorgon åker jag och tjejorna till Emmaboda! ;) Vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig så jag är väl lite nervös men förväntansfull antar jag. Känns lite som typ första gången man dricker alkohol, allt är nytt och spännande :D haha, härliga tider.

Skönast är nog ändå pappa som lät lite småorolig så där orolig som bara pappor kan vara över sina döttrar när jag pratade med honom på telefonen. Det lät ungefär i den här stilen: Ja, det är ju två saker som en pappa ska säga att man ska akta sig för när man åker iväg så här. Det första är alkohol både om det är egen eller andras dricka och det andra är killar. Man vet aldrig vad de kan hitta på. Tack för den upplysningen pappa! :D

Nu antar jag att det börjar bli dags för sängen.
Ses ute i skogen antar jag! Kommer hem på söndag kväll så ni vet. (Jobbar dock måndag morgon kl.8 yes!)

Jag tror jag börjar bli senil...

Jag var helt säker på att jag hade beställt biljetter till Emmaboda men det hade jag tydligen inte! :O
Så det var bara att beställa fort som fan.
Jag har nästan inga ord för detta. Jag är faktiskt inte ens förvånad längre...

Det är inte lätt ibland...

Kom in på förmodligen världens mest intelligensbefriade hemsida, Whodatedwho.com. Där kan man se exakt vilka vissa kändisar har dejtat. Man kan även se när de har dejtat för den som är intresserad. Det visade sig att det finns en tjej som har dejtat både Gavin DeGraw OCH Benjamin Mckenzie!

Hon kommer kunna dö lycklig hon.

                  
Båda två liksom! Världen är inte rättvis ibland...

Är man populär eller vad?



Loggar in på mailen efter 4 dagar och har 56 mail...
Dags att säga upp all reklammail kanske?





Tänk om man någon gång kunde uppskatta det man har...

Kan inte fatta att jag faktiskt längtar till hösten. Hela året har jag väntat på sommaren och nu när den är här så vill jag att hösten ska komma! Hur knäppt är inte det?

Låt mig nu förklara varför jag längtar till hösten innan du skäller ut mig för detta.
För det första så tror jag att det kommer bli mycket konserter i höst, Green day är redan bokat men jag hoppas att det kommer bli fler. Behöver verkligen gå på konsert känner jag.
Sen fyller jag 18 i oktober, i stort sett alla mina vänner har fyllt nu och det är inte roligt att vara sist. Den som säger att åldern inte spelar roll har tydligen inte stått utanför en krog och sett sina vänner gå in medan man själv får åka hem och tråka!
Den tredje anledningen är för att det ändå inte år något bra sommarväder så man blir bara besviken. Då har jag hellre höst och vet vad som väntar! Plus att många är bortresta eller jobbar så man får glad när det är någon som vill ses :D

Sedan har jag bara en känsla att det kommer bli ett roligt år i år även om det kommer bli tufft.

Hej jag bloggar, jag finns!

Tänkte dokumentera lite om vad som har hänt i helgen. Än så länge då.
I tordags åkte jag och pappa ner till vårt landställe som ligger en liten bit utanför Motala i Östergötland. Tanken var att vi skulle slå två flugor i en smäll och låta mig övningsköra så vid Järna tog jag över körningen. Vi körde till en början på den gamla E4:an som nu är en vanlig landsväg och det gick bra. Så vid Nyköping bestämde jag att vi skulle köra ut på den stora, farliga E4:an. Det var roligt! :)

Vi stannade hos lilla farmor som bor i Linköping, tycker verkligen om den staden. Alla är sjukt trevliga och ser alltid snygga killar där :P Det är lite roligt för min farmor älskar att skvallra! Hon vet allt om alla i släkten vilket ibland är lite creepy. Nu är det så att min brorsa jobbar på Daniel Westlings gym vilket just nu är farmors huvudnyhet. Hon pratar om honom som om han är en familjemedlem vilket känns ganska obehagligt :)

Senare åkte vi ner till sommarstugan. Det tar ett tag att vänja sig vid att inte ha någon el eller rinnande vatten men jag tycker det är bra att få komma ut från storstaden lite för man uppskattar allting så mycket mer när man kommer hem. Det känns som att åka iväg på terapi.

När vi åkte hem tidigare idag så körde jag hela vägen hem! Ända från lilla sommarstugan i Bona till Orminge. Det känns verkligen bra när körningen går bra. Det enda som förstör glädjen är när pappa säger "vad är det för hastighet här?" när jag kör för fort. Glädjedödare! :)


Nu är det nog dags för sängen.
Sov så gott på er :)


Det gick inte.

Det gick inte så bra för mig att sova i natt. Eller snarare det gick inte alls. Vid halv sju insåg jag att det inte var någon idé att försöka så då gick jag upp och duscha.

Lid med mig.

zzz...



Kan        verkligen        inte       sova!!


Jag älskar att vara uppe sent...

...för då börjar man skratta åt astråkiga saker :D :D

Check this out!

International Gavin DeGraw T-Shirt Day

När tävlingsinstikten går för långt :)

Kollade på en intervju med Gavin Degraw igår då de pratar om hans rädsla för att misslyckas med olika saker. T.ex. han vill inte dejta någon för han vill inte vara den som förstör en bra sak och gör så att andra misslyckas.

Men det roligaste var när han förklarade hur han tävlingsinstinkt yttrar sig:
Interjuvare: Is failure anything that comes in your mind when you're doing your music? I mean your out all the time, you playing all these shows, do that pop up in your brain before you get up on stage?
Gavin: The failure thing? Yeah, I'll even finsih my coffee beacause I dont wanna feel like it won. Like "you think im gonna stop drinking you now...? Just because you cold. Just cause you cold and taste a little bit more bitter then when you first was poured?

Haha :D
Ps. Förlåt för olika stavfel osv. Jag har inte kopierat rakt av så det kan bli lite fel här och där. Förlåt också för min dåliga humor :D

För att se hela interjuvn, vilket du självklart vill så lägger jag upp länken här: http://www.radiosophie.com/pages/3127167.php

Hej å hå

Hej.
Det var ett tag sen och har en del att berätta men det kommer väl så småning om. Är hemma från Gotland nu iallafall även om jag inte har sagt att jag skulle dit. Men nu vet ni :) 
Vill veta vad alla har för sig! Hör av er för fan :D
Later! 

Midwest Skies and Sleepless Mondays

Borde verkligen sova men ändå så hamnade jag här... Ibland överraskar jag inte mig själv ett dugg.
Idag har jag varit med Johanna och vi åkte till Forum för att leta efter någonting som hon kunde ha på sig på sin 18 årsdag (och andra saker) Jag känner mig på något sätt väldigt utvald av mina vänner att följa med och shoppa inför deras 18årsdagar då jag gjorde nästan samma sak med Ida dagen innan :D Vet inte om de tar med mig bara för att håna mig eftersom jag baara har 3 månader kvar till min egen 18 årsdag.

Det är sjukt på något sätt att människor omkring en fyller 18. Iallafall när jag var liten så tänkte jag att när jag fyller 18 så kommer jag vara vuxen. Och här är jag nu och inte fan känner jag mig ens i närheten av det. Jag tvivlar på att jag någonsin kommer se mig själv som vuxen.

Shoppingturen i Forum med Johanna gick bra, vi hade iallafall väldigt roligt när vi sprang runt i alla butiker. Vi i och för sig i stort sett alltid roligt men jag kan faktiskt ibland glömma hur glad hon gör mig. Det känns bra att bli påmind.

Nu ska jag skjuta upp sovandet.
God natt!

Min nye vän.

Jag har hittat en ny bästis. Han heter Spotify. Förstår inte hur jag har kunnat leva utan honom så länge! Nu jävlar blir det musiklyssnande :D

'

Run

Run är en helt underbar låt och jag tycker båda verisonerna är väldigt bra men för mig är det nog ändå Snow Patrol som får mig mest berörd.

Lyssna och döm själv.

Snow patrol



Leona Lewis


Hos Ida :)

Nu är jag hemma hos Ida och tittar på när hon lagar mat. Det blir god potatis, kyckling och annat gott. Mums! :D

Varför?

Varför drar man sig för att göra en sak som tar en 10 minuter att göra? Jag har tänkt damsuga mitt rum i 2 dagar nu med det bara händer inte.

Varför?

På nattbussen

Vid halv två tiden igår så åkte jag och Karro hem från stan. Av någon anledning så började vi prata engelska, helt seriöst. (Har en förmåga att börja snacka engelska när jag är påverkad just so you know!)

Vi sitter där i högsta hugg och diskuterar när killen framför vänder sig som och tittar lite på oss. Sedan säger han:

Killen: Where you from?

Jag och Karro tittar lite på varandra och jag kände att vi inte kunde backa nu.
Jag: We're from England.
Killen: Oh, like London or something?
Karro: Yes, we're from London.
Killen: Okej, and you stay here in Orminge?
Karro: Yes, we live at my cousin house.
Killen: cool, and you're here for how long?

Jag och Karro tittade på varandra snabbt för att inte säga helt olika saker.
Jag: like a month or something like that?
Karro: yeah a month!
Vi kommer fram till husaröstigen och vi börjar gå av. 
Karro: well.. Good nite on you.
Killen: You to! It was really nice to meet you. 

Sen kom vi av och fick äntligen skratta åt allting! Han måste ju varit full som en kastrull om han trodde att vi kom från London! :D

Det var iallfall jävligt roligt :)