What's the point of doing anything if you'll never notice.

Hemma igen från Göteborg vilket är ganska trist för vi hade sjukt trevligt där nere!



För att summera dagarna säger jag bara: Pastaa, australienska norksen, den "seriösa" grannen, leka i provhytten, kylskåpet, DAAANIEEL!!, jakten på Glenn, Pier Pressure, Dead by April, Kadawatha, Destine, öltältet, Paramore, Her bright skies, Neverstore, langooos!, 30 seconds to mars, Johnossi, träffa folk från hemtrakterna, vandrahem slottskogen, rumpanbar, jakten på den okända statyn, den dryga vakten på Berså, Paret som bokat tågbiljetter på fel dag och MYCKET mer!
Tack tjejer för riktigt bra dagar.


Götebooorg!

Känns riktigt bra att jag, Ida och Linea emigrerar från Stockholm nu under kungabrölloppet. Kommer bara vara kaos imorgon.  
Götet here we comeee!


.

Du sökte en tjej och fann en själ.
Du är besviken...


Ge Mig Kaka Nu!

Skön låt :)


Youth In Revolt.






Micheal Cera spelar en halvtöntig kille och han gör det sjukt bra, det är verkligen hans grej.
Filmen var väldigt rolig! Helt klart värd att se. 

Här är en låt från filmen som spelades i slutet tror jag. Tycker den är väldigt somrig. 


.


Busy woman.

Har verkligen inte hunnit skriva någonting på sistonde. Det är i och för sig inte negativt på något sätt men bara konsaterar det så du ska förstå hur upptagen jag varit :) (skämt om du inte förstod)

Till att börja med tog vi studenten i onsdags. Helt ärligt tror jag att det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv. Var glad ändå från att jag vaknade halv 6 till att jag landade i sängen samma tid fast 24 timmar senare. Kan bara säga att den lyckan håller i sig än idag.

Sen bestämde sig jag och Johanna för att dra ut till hennes landställe och bara ta det lugnt. Även det var det bästa jag gjort på länge! Vi båda behövde nog komma bort ett tag, man uppskattar hemma så mycket mer då!

Eftersom du vill veta så sitter jag just nu och väntar på att Johanna ska komma hit så vi kan käka middag och föra lite. Sen är det krogen som gäller! Imorgon blir det avgiftning för mig efter 4 dagars drickande. Usch, nu fick jag dåligt samvete. Men vad ska man göra?

Idag.

Idag fick jag sån fruktandsvärd migrän att jag trodde jag skulle tuppa av. Mamma kom in på mitt rum när jag låg utslagen. Hon tittar på mig och frågar sedan helt seriöst: Har du druckit sprit i skolan!? 
Kul att veta vad hon tror om mig iallafall! 


Enkel svenska.





Morr!

Faaan rent ut sagt! Nu har de satt stopp för flak i city. Känns så jävla surt att vi har lagt ner mycket tid, pengar och förväntningar på flaket och sen får vi inte åka in till stan! Jag ska nog gå och slå någon eller något!

Tack Vickan och Daniel aka. crazy frog Westling för att ni förstör vår dag!


.

Nu börjar man känna att det drar ihop sig rejält inför studenten. De flesta har redan gått ut men vi i Kärrtorp ger inte upp fören på onsdag. Jag är sjukt taggad!

På något sätt är det skönt att inte gå ut tidigt men samtidigt tar den här väntan kol på mig! Det enda som flyger runt i huvudet är gula och blåa ballonger känns det som.

Brrring it on!!