Empty


Bazinga!

Har tagit mig igenom alla 4 säsonger av Big Bang Theory, fy fan vad bra det är! Det har varit min medicin de senaste dygnet. Tror jag blivit smittat på dagis men det gör nästan ingenting. Har haft det rätt kul ändå med nördarna i Big Bang Theory.



Också roligt att höra att Jim Parson, som spelar Sheldon i serien har vunnit en golden globe och en emmy för rollen. Har förtjänar det verkligen, förstår inte hur man kan memorera alla repliker han har! Och så är det lovat att serien ska få 2 säsonger till. Yay! 


Vad fan har jag gett mig in på?

Gjorde precis något vågat. Egentligen kanske det var dumt men vad fan det är bara att köra. Eller? Hur vet man ifall något är en positiv utmaning eller bara idiotiskt? Jag vet det inte iallafall. Äsch, så länge man kommer ut levande kan det väl inte vara så farligt.  



Har till och med gjort två saker idag som varit modiga. Jag kanske börjar bli lite knäpp. (kan någon då snälla berätta det för mig för jag verkar ha förlorat självinsikt.)


Yogi Tea

Fick en massa Yogi Tea av brorsan i julklapp och har nu upptäckt att i varje tepåse står ett litet citat. Helmysigt! 



De jag har fått än så länge är: 
Seperated we are like cars without gasoline
och
Chances multiply if you grab them.


what every guy want in the middle of the night; breakfast!

Fy fan vilken berg-och dalbana det har varit idag. Vet inte om man ska vara glad eller ledsen.
Som tur är visas Coyote Ugly på tv.



Tack Adam Garcia för att du räddar min dag.


You are an example of better things to come.



Fast ibland gör man ändå jävligt korkade saker. Speciellt med alkohol i blodet. Fy fan.


2011.

Det nya året har startat och det är nu man ska ta tag i sig själv och bli en bättre människa. Eh, eller inte. Känns rätt värdelöst med nyårslöften. Man kan väl förändra det man vill vilken dag som helst. Men det är klart, det känns rätt skönt att det har blivit nytt år. Känns som 2011 kommer bli ett riktigt bra år!

Idag började min vardag igen efter julledigheten. Känns jätteroligt eftersom alla andra är lediga, verkligen!