Vissa dagar stämmer ingenting...

... men då kan bra musik göra livet lite lättare.



6 dagar kvar!


Update

Har precis kommit hem från skolan. Idag var det handledningskurs som stod på schemat.
Nu ska jag bara äta lite och sen ska jag ta tag i uppgifterna som vi fick idag.

Dagens lunch: keso, hallon toppat med nötter + 1 ägg


Ny design

Nu är det dags för en renovering på bloggen. Kommer kanske vara lite stökigt ett tag fram över men det är bara att hålla ut. Till slut ska det nog bli bra. Kommer också börja skriva lite mer om hälsa, inspiration och pepp då jag känner att jag har så mycket att få ur mig nu när jag pluggar inom det.

Nu: en höstpromenad i solen!

Kärleksbomba dig själv!

Var tvungen att springa till biblioteket för att låna böcker till nästa kurs. Tre kurser på samma gång, det kommer bli något att bita i! Snubblade iallafall över den här boken på biblioteket. Var bara tvungen att ta med den hem!


 


When You Get Worried, I'll Be Your Soldier.

Hade världens bästa måndag den här veckan. Var på Lydmar Hotell och såg självaste Gavin Degraw! Inga ord kan beskriva hur bra det var. Själva spelningen var ute på hotellets terass där det bjöds på rosé innan Erik Segerstedt drog igång med tre låtar. Efter det kände man hur vi höll på att spricka av förväntan och efter en liten stund klev Gavin ut från ett fönster och sken mer än någon annan. Efter spelningen var det mingel och vi fick träffa Gavin som var hur trevlig som helst. Efter några underbara timmar på terassen kände vi att det var dags för att dra sig hemåt. Genom Stockholmsnatten gick vi med ett stort leende på läpparna och var så där härligt lyckliga.


Yoga

Igår blev det ett yogapass. Herregud vad mycket folk det var där! Det märks att det är väldigt populärt. Har aldrig provat yoga förut så det var kul att testa eftersom det pratas så mycket om det.   


Pluggeliplugg

Har suttit och pluggat ett bra tag nu och jag tror jag börjar bli färdig med min första uppgift för hösten! Den första uppgiften handlar om folkhälsa och den andra om folkhälsosjukdomar.
Det här är det jag kommer plugga i höst:
Folkhälsokunskap (distans)
Hälsopedagogik
Handledning
Medicinsk grundkurs
Näringslära
Alternativ medicin
Arbetsmiljö och säkerhet

Är förvånad över hur intressant det är men det är bara början av terminen än så länge :)

Man får inte vara dum.

Sa ju tidigare att jag ville ha det där dansspelet till Wii men det känns rätt onödigt att köpa konsolen för ett spel. Men så igår när jag skulle sova fick jag en briljant idé. Jag kom på att man kan koppla datorn till TV:n och sedan sätta på danserna på Youtube. Snacka om budgetvariant! :) Så nu är det fest hemma hos mig.