With Simple Words And Melody.


Kors i taket.

Nu ska ni allt få höra. Jag har precis beställt ett träningskort på CMC som gör att jag kan gå på gym, gruppträning och spinning i 13 månader.

Det är helt otroligt att jag äntligen tagit tag i mig själv. Egentligen kanske det var Ebba som tog tag i mig eller nej, vi tog nog tag i varandra. Träning ska det bli iallafall. Vi har bestämt att vi ska prova på yoga, afrikansk dans och så vill jag testa deras kick-boxning. Det var sjukt länge sen! 

Påfyllning av iPod.

 



20-24/7

Lite random pics från Skåne och Köpenhamn.







 

 

 

 


Tatuering.

Idag har jag varit extra sugen på att tatuera mig. Jag har vill tatuera en skorpion på foten men har alltid tänkt: om jag vill det om 1 år så ska jag göra det. Men med tanke på att jag velat göra det i mer än 3 år nu så kanske man ska ta tag i det?



Läste på wiki om skorpioner och tyckte att vi hade ganska mycket gemensamt.
-  Skorpioner föredrar att leva i områden där temperaturen ligger mellan 20 °C och 37 °C, men överlever i temperaturintervallet 14–45 °C

-  Skorpionerna är företrädesvis skymnings- och nattaktiva, och lämnar sina gömställen först i samband med mörkrets inbrott.



(Läs det sista med en liiten nypa salt)

 

 

 


Sommarstugan.












Home Alone.

Igår åkte mamma iväg vilket gör mig ensam hemma i en vecka. Det gjorde att jag flydde hem till Linea. Hon får ta hand om mig istället.


Nej, jag har inte dött..

Kan inte fatta att jag räknat matte för första gången på ca 1 år. Det gick faktiskt helt ok, jag är mycket chockad. Nu undrar du; varför sitter man frivilligt och räkar matte på sommarlovet? Då kan jag berätta för dig att jag pluggar körteori. Jag kan till exempel berätta att om man ska köra 6 mil tjänar man bara 7 minuter om man kör i 110 istället för 90 km/h. Avancerat eller hur?

Imorgon är det körlektion som gäller och på torsdag ska jag köra halkan. Är något nervös även om det nog är helt onödigt. Men samtidigt ska det bli kul att testa på att krocka och sladda runt, man har ju hört att det ska vara rätt skojigt. 

Så här ser teoriprogramet jag använder, Bonniers trafikskola 2010 heter det. Väldigt b-grafik men lite underhållande att det är lite som ett dataspel. Man känner sig som en 10-åring när man sitter och samlar ihop poäng för att klara spelet :)

Nog skrivet, ha det bra!