Hej kom och hjälp mig.

Jag ska inte klaga men den här värmen gör mig helt slut. Sen kan det bero på att jag inte är van att gå upp vid 8 längre som gör att jag vill gå och lägga mig hela tiden.

Men det är fortfarande härligt med värme och jag glädjs med dem som är lediga. Själv plågas man i en rabatt 6 timmar om dagen. Men forhoppningvis kommer det resultera i en digitalkamera senare i sommar :)

Va fan! Kollar på fotbollen och det är helt nya spelare i hela landslaget. Men det är tydligen en jävligt bra grej för Sverige leder med 3-1 :D Heja Sverige! 

Hejdå.

God natt

Nu ska jag sova, eller iallafall försöka sova. Det är svårt när det finns så mycket roligt att göra på internet.

Midsommar imorgon.. är verkligen inte taggad. Jag ha börjat lessna på det svenska vädret och all stress det är inför varenda högtid! Jag tror jag ska svenskstrejka imorgon.

God natt. 

Det börjar hända saker!

Jag börjar faktiskt ta tag i mig själv och se till att saker blir gjorda! Det är ett mirakel.

Ett svårsmält mail..

Min pappa skänkt pengar till Unicef i mitt namn för ett tag sen och i och med det får jag deras nyhetsbrev lite då och då. Det kan verkligen sänka ens humör. Läs själva:

Över 1,5 miljoner barn på flykt i Pakistan. De behöver din hjälp nu.

Totalt har mer än 2,5 miljoner människor tvingats fly undan striderna i norra Pakistan. Mer än hälften av dem är barn. Läget är akut. Din hjälp behövs nu. Skäk en gåva här.

Situationen i flyktinglägren förvärras varje dag. Det kommer hela tiden nya flyktingar och de behöver omedelbart rent vatten, kläder, mat, tak över huvudet och hälsovård.

Vi finns på plats och gör allt vi kan för att skydda barnen och deras familjer. Här är några exempel på vad UNICEF har gjort hittills:

  • försett 90 000 människor med rent vatten och latriner
  • satt upp tre vårdcentraler
  • står för akut förlossningsvård på lokalt sjukhus
  • vaccinerat 37 000 barn under fem år mot mässlingen
  • tar hand om barn som tappat bort eller förlorat sina föräldrar i kaoset som uppstår när så många människor snabbt tvingas lämna sina hem.

UNICEF har tömt sina lager på förnödenheter och behöver omgående mer pengar för att kunna hjälpa barnen och deras familjer. Din gåva behövs nu.

Är det bara jag som har svårt att ta in allt det här? Lite svårt att förstå hur mycket 1,5 miljoner barn är. Men varje gång jag får det här mailen så blir jag oerhört tacksam för det jag har och påminns om att allting är inte lika lätt i andra delar av världen.


Hej Hej

Idag är det lite bättre väder så jag ska snart ge mig ut :) Det blir en liten sväng in till stan och möta Linea för vi ska börja småplanera inför Emmaboda. Ja, jag gillar att planera saker långt i förväg :)

Sen blir det jobb ikväll. Är verkligen inte sugen men det är ju skönt efteråt när man får pengarna framför sig.

Nu måste jag dra för jag låtsas ha massa tid men det har jag inte :/

Puss och kram vi syns på stan!

Taaggaa!

Green day konserten är om...

                                                    
Det är sjukt att man längtar till hösten redan :)

Crazy smile.

Det har regnat fem dagar i sträck men jag håller skenet uppe iallafall...

'

Gavin DeGraw i Lund 7/6 2009

Nu ska jag ta mig i kragen och lägga upp bilder från Gavin konserten! Bara en vecka senare. Heja mig!

Innan konserten


Efter en lång resa med lite sömn var jag äntligen framme. Jag tog mig runt i Lund som är en väldigt gullig stad men väldigt liten. Trodde aldrig jag skulle hitta men det tog mig inte ens en timme så kunde jag innerstan :) Alla gator ledde till den stora gatan så det var inte så svårt. När jag gick runt så hittade jag den här skivbutiken. Tyckte de hade fyndigt namn och fina affisch i fönstret :) Tyvärr så var den stängd som de flesta andra butikerna i Lund eftersom det var söndag. Det var ganska svårt för mig att fatta att det faktiskt finns städer som har så. I Stockholm har man ju förlängt öppettiderna till 17 på söndagar.. tecken på att stockholmare lider av shoppingbegär.


Ungefär vid 2 tiden bestämmde jag mig för att det var dags att börja köa. Då var det redan 4 andra fans där. Jag slog mig ned och bekanta mig med andra fans från resten av Sverige. Det var verkligen trevligt! En liten stund senare kom Julia och Lisen och höll oss sällskap. Vi snacka Gavin såklart och peppade inför konserten. I hela 6 timmar (7 för de framför) väntade vi. Det var tur att vi hade kul under tiden. Gavins brorsa, Joey som skulle vara förband kom ut och till vår besvikelse så var han ganska dryg.

Det här är utanför stället som han spelade på. Dessa affischer satt inte uppe speciellt länge. Hm.. undra vilka som ordnade det? Det var absolut inte de som satt längst fram i kön ;)


Till slut släppte de in oss och vi sprang allt vad vi kunde för att få de bästa platserna. Längst fram, framför mikrofonen hamnade vi. Perfekt! Nu var det bara en sak som fattades.

Konserten

Efter en timmes väntan inomhus klev Joey och Andy in på scenen och spelade några låtar. När han skulle kliva av så skriker Julia:
Can I have your cap?
Joey tittar konstigt på henne och säger:
You want my cats?
Julia:
No, can I have your hat?
Joey:
Sure, if I get your underwear.
Det blev inget efter det dock :) Man märker verkligen skillnaden mellan Gavin och Joey. Gavin är väldigt artig och omtänksam och TACKSAM! Han blir typ generad när något kastar upp trosor/BH :) Medan Joey är mer som en katt. De som hänger efter honom och skriker och så skiter han i medan de som inte bryr sig tycker han om.



Sen kom ögonblicket vi alla väntat på. Självaste Gavin DeGraw entrade scenen.


Så   jävla   bra
Han bjuder verkligen på sig själv och sjunger från hjärtat.



Gavin och Billy tyckte att Tony skulle få visa sina skills på gitarren men han missupfattande nog vad de menade så han visade sina dancemoves istället :) Fy fan vad vi skrattade, Gavin var tvungen att gå undan lite för att han inte kunde hålla sig :D



Nej den är inte inzoomad ;)
Jag måste få skryta med att jag tog i hans hand, jävligt konstigt måste jag säga :) och ja, jag har tvättat händerna sen dess :)



Så.. nu ska vi se vad mer roligt som hände :)
Notera de rosa öronen som sticker upp från pianot. Det är ett gosdjur som Malmötjejerna kastade upp. Det ska typ föreställa något väldigt ovanligt djur som jag inte vet vad det heter men det ser ut som en gris med snabel så Gavin frågade vad det var för något och Malmötjejerna sa: Dont know! Gavin svarade att den var söt iallafall. Då skrek tjejerna: So are you! Då tittade han på gosedjuret och sa: But I dont look like that, do I?


Konserten var sjukt bra! Drag från början till slut. Kunde inte vara mer nöjd eftersom han spelade både Let it go och Mistake vilket jag inte trodde :) Sen träffade jag andra Gavin fans som var väldigt trevliga, ser verkligen fram emot nästa konsert så man får träffa dem igen :) Jag hoppas ryktet om att han ska komma tillbaka i november stämmer!  
Det här var verkligen en bra upplevelse!
Tack Gavin för allt!

Vad händer?

Är det bara jag som har märkt att det är massa klipp från Youtube? Vad jag har förstått är det många klipp som tas bort för att  det är många som har lagt upp vidoes som de inte har rätt till.

Är det någon som vet mer om detta?

Ylva likes this



 Videon har inget med låten att göra så det är nog bäst om du inte tittar på vidoen :)
Bandet heter Jimmy eat world och låten heter Polaris.

Jag tycker inte om...

.. att inte komma ihåg svaret på min hemliga fråga på hotmail! :( Varför var jag tvungen att ta favorit djurets namn?
Jag har ju knappt haft några djur! *morr*

Det bara händer inte..

Idag är det skolavslutning och än så länge har inget gått som det ska... Vaknade av mig själv klockan halv 6 och kunde inte somna om för att jag var så snuvig. Ofta att jag blir sjuk över en natt! Så det var bara att ta sig upp och hoppa in i duschen och där visar det sig att balsamet är slut så jag kommer se ut som ett troll så ha överseende. Sen fanns det ingen sked kvar så jag fick äta min gröt med gaffel... Och nu upptäckte jag att klänningen jag skulle ha på mig har krympt i tvätten!! Men det är lugnt.. Det är nog ändå för kallt att ha klänning idag. Älskar regn <3

Känns som oddsen är emot mig idag och jag vill inte veta hur den här dagen slutar..
Hoppas du får en bra dag iallafall!


Skolavslutning imorgon!

Imorgon har ännu ett skolår gått. Vi får se vad som händer imorgon egentligen. Men det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder eller hur var det nu?


Ibland har man inte alla hästar i stallet..

Jag tror min mormor börjar bli lite virrig :)

Mormor: Vad ska du läsa nu då?
Jag: Läsa?
Mormor: Ja, i skolan?
Jag: vadå? jag går ju redan i skolan.
Mormor: Ja, men du måste ju välja någon inriktning.
Jag: Men jag har valt program för länge sen..
Mormor: Va? Går du på gymnasiumet!?
Jag: Men mormor, det har jag gjort i 2 år nu.
Mormor: Herregud...

Red - Pieces

Hejsan! Jag är så sjukt uttråkad just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Kom till skolan och fick reda på att min ENDA lektion var inställd! Jag älskar skolan <3 Så nu sitter jag och försöker samla energi som inte kommer komma. Ska äta lunch i skolan och sen måste jag till banken... Jag hatar banken. Innerligt. Det enda man gör där är att stå i en oändlig kö för att sedan komma fram till en helt ointresserad bankman/kvinna som säger att man inte kan göra något eftersom man inte är över 18 år.
Nej jag blir bara förbannad när jag tänker på det. Tröstar mig med en bra låt.
Hejdå!


The most terrifying video you'll ever see

Det här är en videon om klimatförändringen och hur vi människor inte har råd att tjafsa om det är vi människor som orsakar klimatförändringen. Det är dags att vakna och göra något åt saken nu!
Ta gärna den här videon och sprid vidare.


ett till tråkigt inlägg..

Hej på er,
värmen steker på i Stockholm och nu finns det inget annat att säga än att sommaren är här! Härligt är det. För att summera helgen väldigt kort så kan jag säga:

Fredag: Karneval, har inte haft så roligt på länge. Pratade med tyskar, dalmasar och en norrlänning. Kom hem halv 5.
Lördag: Väckt av Johanna, tog mig till Kärrtorp, En dag på det gröna, fylla. Kom hem tidigt som tur var.
Söndag: Dog lite halvt, stekte i solen, slappade, orkade inte övingsköra.

Men nu är det måndag som ni förhoppningsvis vet.. hade världens onödigaste skoldag och det lär inte bli bättre resten av veckan. Har ganska mycket att göra de närmaste dagarna. Som tur är det inte skolarbete! En del av det kanske kommer upp på bloggen, annars får ni helt enkelt leva utan det!




Jag vill till Lund och se Gavin Degraw igen. Vi får se om detta blir verklighet eller inte.