Fan.


All I Want For Christmas Is Freedom!

Hemma efter en dag med jobb och sedan en runda på stan med Linea. Nu är det bara två dagar kvar tills jag får ledigt. Can't wait! Även om barnen är gulliga så ser jag sjukt mycket fram emot att få sova ut och bara fixa det allra sista inför julen. Det är fortfarande en del som ska fixas...

Imorgon blir det stängning, skitroligt, verkligen. Och sen blir det kusinvitamins julshow inne i stan. Det brukar vara jättemysigt med den julshowen. Hela skolan är med och gör olika nummer. Det ska nog höja julstämmningen yttligare ett snäpp.

Så länge jag överlever morgondagen förstås.

You're Crazy... You're Beautiful.

"You can be anywhere when your life begins. When the future opens up in front of you. And you may not even realize it at first, but it's already happening."



Så himla fin film. Väldigt gammal, väldigt tjejig och väldigt amerikansk men jag gillar det.  


I Guess This Is Happening.

Sitter nu och skriver ett personligt brev. Kanske ska berätta, ska åka som au pair till England. Nu är det massa papper som ska fyllas i och skickas in och så får vi se hur det går.
Hittade ett personligt brev som jag skrev på engelskan i gymnasiet. Det var rätt kul att läsa. Det har hänt en del sen det brevet blev till. Eller inte bara en del, en hel massa!
Anywayyy, wish me luck! 


 


Those Christmaslights Keep Shining On.

Så var man hemma igen. Nu blir det till att ta tag i julsysslor for real. Det ska handlas julklappar, bakas, slås in paket och allt annat som hör julen till.


Uppdatering.


"Firar" 2 veckor i lägenheten idag. I veckan flyttar jag hem igen till lilla mamma. Känns både bra och dåligt. Saknar disk- och tvättmaskinen och min garderob. Men är det väldigt skönt med sitt egna utrymme.
Nu är det mindre än 2 veckor kvar till julafton. Ligger så efter i julklappsjakten. Usch.
Imorgon är det Lucia uppvisning på dagis. Kommer bli galet men mysigt tror jag.
Later dudes!

 


Happiness is a perfume

 


Forgotten Kisses

Ledig dag vilket har resulterat i bakning. Julmusiken spelar högt, lyssnar framförallt på ett julalbum med Relient K. Blev lite förvånad att de har gjort ett sådant men så är det. Det är så där lagom juligt. Perfekt när det ännu är lite tidigt att "julfixa" i min mening.



Så här är det tänkt att kakorna ska se ut vilket det inte kommer att göra så jag visar de här kakorna istället för mina egna. De heter Forgotten Kisses och det finns tydligen inget svenskt namn eller recept på dem. Bara för att krångla till det lite extra tänkte jag.
Är det någon som känner igen dessa kakor möjligtvis? :) Tänk tv-serie.


.