Eat shit and die!!

Det här är så sjukt roligt att det inte är sant! :D




Vad händer egentligen efter döden?

Här är en intervju med Stellan Skarsgård där han pratar om religion och han går ganska hårt ut mot Gud osv men på något sätt har han så himla rätt.



Jag respekterar verkligen alla religioner och förstår att människor vill ha något att tro på men som han säger i intervjun: "Jag vill inte reducera livets mysterium till något så futtigt. Vi kan inte förstå allting och vi har förmodligen inte ens hjärnkapacitet till att förstå allt men vi kan försöka. Så att köpa en färdigförpackning som skrevs för ca 3000 år sedan känns inte bra."
Det håller jag verkligen med om. Vi kommer förmodligen aldrig få reda på varför vi finns eller hur jorden kom till och därför känns det lite som att ge upp om man tror på att det är gud som har skapat oss. Men som sagt så förstår jag verkligen om folk vill tro på något för det är som en trygghet att känna gemenskap och ha en riktning i livet. Men det finns många fall som jag anser att religionen tar över för mycket som till exempel när länder har regler som strider mot de männskliga rättigheterna osv. Sen tycker jag han harlite fel när han säger att bibeln och koranen inte innehåller så mycket kärlek för det stämmer inte men han har en poäng med att mycket handlar om skräck och att om man inte tror så kommer man hamna i helvetet osv. Men vem vet? Det kanske är så bara att vi i det här livet aldrig kommer få reda på det. Sånna här frågor kan man diskutera för alltid för man kommer aldrig få svar på dem.
Tell me what you think!


Ännu ett steg ut i vuxenlivet.

Nu står man då i Stockholms stads bostadsförmedling, det känns något seriöst måste jag säga. Man blir dock väldigt sugen på att flytta hemifrån. Det finns bara en hake, 1050 i inkomst kommer man inte långt med!

Blev dock något chockad över att jag stod på 24:de plats på en trea i Farsta. Hyran var inte gratis iofs men man blir ju lite lockad. Någon med pengar som är sugen på att flytta ihop med mig? ;)




motivation...


Min motivation gick just och hängde sig :(