Blä...

Det här jävla illamåendet vill inte försvinna :( vet inte vad jag ska göra längre. Det blir iallafall en hemmakväll i kväll. Känner inte för att göra något när jag mår såhär. Johanna ska iofs komma över snart så vi får väl se vad som händer.
Nej jag säger bara blä för att må dåligt!

Inte den bästa dagen idag...



Hej,
Det är nog inte min dag idag.. Har sovit skitdåligt för att när jag skulle sova vid halv ett i natt så sa det bara boom! så hade jag världens illamående. Försökte sova för att slippa allting men det gick inte :( Så jag hängde från 01.21 - 02.03 över toalett men fick inte ut någonting.

Som tur var lyckades jag somna vid halv 3 någonting men vaknade igen runt halv sex pga illamåendet.. Sen var det jättekonstigt för jag låg och vred på mig och blundade lite så sa det bara tjofs så var klockan 7 och då piper mig mobil som fått sms. Vem smsar 7 på morgonen? Jo, karro tydligen! Då känner man att det inte är värt att somna om så jag gick upp. Alltså det kommer och går i omgångar och jag undrar verkligen varför jag fått det? :/ Jag brukar inte må så här. Det kanske är skolmaten? Eller någon slags influensan?

Det är tur iallafall att matten är inställd och att vi bara ska interjuva på textkommunikationen. Tror inte jag hade klarat den här dagen annars. Är lite orolig över gympan dock. Men jag ska ta med mig kläder så får vi se hur jag mår senare. 


Ungefär såhär ser jag ut idag..


Make a wish



Make a wish

and place it in your heart

anything you want - everything you want.

Do you have it?
Good.

Now believe it can come true. You never know where the next miracle is gonna come from, the next smile, the next wish come true.

But if you believe that it's right around the corner...

and you open your heart and mind to the possibility of it, to the certainty of it.

You just might get the thing you're wishing for.

The world is full of magic, you just have to believe in it.

So make your wish.

Do you have it?
Good.

Now believe in it with all your heart.


Gavin unsigned tracks

Hejsan, jag har hittat en del låtar av Gavin Degraw som inte har släppts på något album än. Det är bara att klicka på länken så kan ni lyssna :) Men var medvetna om att det är liveinspelningar så det kanske inte är den bästa kvaliten på dem. Det kommer fler jag lovar, tänkte bara att det blev mycket med alla i ett inlägg :)

Misstake


You belive in yesterday

Lay me on the water

Snöstorm?

Hejsan, skulle egentligen gått upp vid 9 idag för att fixa en del saker men självklart somnar jag om och sover väldigt gott till halv 12. Sen så när man kollar ut genom fönstret är det helt vitt :O Jag som trodde våren var på väg.

Idag ska jag faktiskt söka jobb. Jag har insett att mina pengar räcker inte längre så jag har skrivit ett cv och ska snart ge mig ut i snöstormen. Är verkligen skitnervös men man får tänka att man kan inte få mer än ett nej. Jag var så nervös igår att jag till och med drömde om att jag sökte jobb :) Då gick det sådär så jag hoppas det går bättre i verkligheten!

Ha det bra i snön! 

Live Nation

Nu har jag mailat Live Nation och frågat om Gavin ska komma till Sverige i sommar! Han ska ju till Danmark så det finns ju en liten chans. Det känns lite nervöst faktiskt men samtidigt så måste man vara beredd på ett nej också. Jorden går faktiskt inte under men jag vill verkligen att han ska komma! Så nu sitter jag som på nålar, de sa att de skulle svara inom 2 arbetsdagar så på tisdag borde jag fått svar. Hoppas, hoppas, hoppas :)

Söndag utan ångest

Hejsan!
Idag är det söndag men som tur är har jag ingen söndagsångest eftersom jag är ledig imorgon! :D Men man har självklart plugg för det.. Håller på att skriva ett PM om trafficking. Inte så upplyftande ämne men det känns ändå bra att vara lite upplyst om vad det finns för lagar emot det och så (Även om man kan tycka att det är lite väl snåla straff). Trafficking kan jämföras med stöld alltså att man bara får böta en viss summa av sin inkomst. Tycker det är lite konstig jämförelse. 
  Pm:et ska vara ca 1000 ord och jag är uppe i 903 och känner att det är massor som fattas, hur ska det här gå ihop?

Nu ska jag fortsätta plugga!
Ha det så länge.

Fiskar simmar lugnt

Hej,
kom hem för en liten stund sen från en barndomskompis som jag inte träffat på jättelänge! Det var roligt, vi pratade gamla minnen, gick igenom gamla skolkataloger (tur att 90-tals modet är över alltså!) och så sökte vi up gamla klasskompisar på facebook :D Det var skönt att träffa henne och få skratta så man får magknip och ont i halsen igen. Det händer tyvärr allt för sällan! Jag tycker det är skönt med vänner som man kanske inte hör av varje dag men ändå när man träffas så är allt som det alltid varit. Antar att det kallas äkta vänskap :)
Så om du har någon vän som du inte pratar med så ofta, bestäm en träff eller bara skicka ett sms det tar dig 1 minut. Visa att du bryr dig fortfarande! Det ger en mer än vad man tror :)
God natt!

Upp och ner dag! Ps. min mobil funkar igen!

Hejsan.
Idag har allting varit väldigt upp och ner, först händer en dålig sak sen händer en bra. t.ex.

  • Börjar med att försova mig 1 timme, hittar inte den klänning jag vill ha på mig så jag får ta en annan.
  • Springer ner till bussen där dörren precis gått igen men som tur är så är busschauffören snäll så han släpper på mig.
  • Tar upp min ipod för att lyssna på musik men då har den fått pippi så den funkade inte just då och mobilen var ju sönder så det var brist på sysselsättning.
  • Jag får idétorka på textlektionen och gör ingenting så nu har jag mer plugg. Somna nästan på svenska lektionen för att jag sovit dåligt.
  • Hittade en fin jeanskjol som jag vill ha på Gina Tricot som fick mig att verkligen längta till våren!
  • Kom hem och började bråka med mobilen.
  • Lagade den så nu har jag en fungerande mobil. Hallelujah!
  • Mamma sa att jag inte hade några pengar kvar på studiebidraget, då blev jag deppig :(
  • Hon tog tillbaka det och sa att jag inte hade fått mitt studiebidrag från december så helt plötsligt blev jag glad igen! :D

Så som sagt, dagen har varit upp och ner men har varit så trött. Men allt som står ovanför är ju mitt egna fel så jag klagar inte på någon förutom mig själv! Jag ska bli bättre på att sova ordentligt och så att jag inte blir på så dåligt humör. Positivt tänkande!


Problem i paradiset, lång textlektion igen.

Hejsan. Sitter här nu igen och har ingen lust alls att göra något. Jag får idétorka i det här klassrummet :/ Jag får väl göra lite i helgen... (reeally gonna happen). Det har tagit mig 1 timme och tjugo mintuer att skriva ut ett papper, det kan ni bara gissa hur taggad jag är idag. Känns som jag lika bra kunde legat kvar i sängen och jag är faktiskt ganska imponerad att jag kom upp idag. 

Det är nästan lite intressant. Det finns människor som är hemlösa, svälter och andra hemska saker och mitt största problem är att jag inte kommer upp ur sängen på morgonen. Snacka om problem i paradiset.  

Your arts matter, its what got me here.

"The most challenging part of songwriting for me, and the part that I find the most fun, is trying to write in a way that is personal to me, but also is personal to the audience. You want people to hear a song and say: You know, I feel like I know what he's going through. To me, that's the art - not just writing something, not just writing something personal, but writing something personal that people can feel."

- Gavin Degraw

God morgon..

Så, då var det en brand new day. Min första lektion är geografi, roligt värre. Hoppas dagen går snabbt för jag har verkligen ingen lust att gå i skolan idag. Hade hellre legat kvar i min varma säng och sovit några timmar till men sig mig någon som inte skulle velat det? Men ibland måste man göra saker man inte vill, tyvärr. Ska fixa iordning mig nu.
Ha en bra dag!



This is our town

Hejsan! Dagen började med att jag gjorde så mitt simkort nästan blkev spärrat :/ Så har inte haft någon mobil idag. Och tänk att jorden inte gick under :) Nej men det var verkligen inte bra start på dagen och det fortsatte med en svenska lektion... (ni som har träffat Fröjdis fattar vad jag menar). Efter Lunch hade vi en låång historia lektion, massa fakta, årtal och annat spännande. Och till sist hade vi samhällslektion då vi bara fick veta hur vi ligger till i ämnet. Hon sa att jag skulle försöka satsa på MVG men jag är rädd för att jag kommer sätta för hög press på mig själv om jag satsar på det. Men samtidigt hade det varit väldigt roligt om jag lyckades för samhälle är det roligatse ämnet vi har just nu tycker jag. Dagen forsatte sedan, jag och Vera åkte till Heron City för att klippa oss på Rinse. Det kostar bara 190:- oavsett hur långt håret är! Det var lite roligt för det visade sig att hon som klippte mig gick på G2 i Gustavsberg förut :) Liten värld alltså. 

Jag klippte inte så mycket utan hon tog bara topparna och tunnade ut håret men för mig blev det en väldig skillnad eftersom det slitna på mitt hår verkligen behövdes klippas bort. Här är en liten bild på mig i mitt nyklippta hår. Den kanske inte blev så bra men jag tycker inte om att ta bilder på mig själv men jag tyckte det behövdes lite bilder i bloggen :)  



Dagens låt är: Polaris med Jimmy eat world

Ha en bra kväll!


The hearts never lies



Some people laugh, some people cry
Some people live, some people die
Some people run, right into the fire
Some people hide their every desire
But we are the lovers

If you don't believe me
Then just look into my eyes
'cause the heart never lies

Some people fight, some people fall
Others pretend they don't care at all
If you wanna fight I'll stand right beside you
The day that you fall I'll be right behind you
To pick up the pieces

If you don't believe me
Just look into my eyes
'cause the heart never lies

Another year over, and we're still together
It's not always easy, but I'm here forever
We are the lovers

I know you believe me
When you look into my eyes
'cause the heart never lies
Hey

And we are the lovers
I know you believe me
When you look into my eyes
'cause the heart never lies


Another year over, and we're still together
It's not always easy, but I'm here forever

Yeah we are the lovers, I know you believe me
When you look into my eyes
'cause the heart never lies

'cause the heart never lies

Because the heart never lies




Inför Guldbaggegalan

Hejsan!
Ikväll är det Guldbagge galan med Sveriges bästa komiker enligt mig, Johan Glans som programledare. Han kommer också få hjälp av Björn Gustavsson. Ska bli skitkul att se vad de hittar på för något. Missa inte det på SVT 1 klockan 20.00 ikväll :)
 
Här är ett klipp med Johan Glans från Stockholm live. Om man inte tycker det här är roligt är man nog hjärndöd :D






Point of view






Hittade den här låten idag :) Såg ett program när det här bandet spelade och föll verkligen för deras röster. Så jag sökte lite på youtube och fastnade för den här låten. Enjoy! :)

 

.




Vad en person väljer att göra påverkar andra. Vad en person avstår från påverkar exakt lika mycket.

God jävla morgon

God morgon.. eller nej. Morgon, suck. Har sovit ungefär 5 timmar och vaknar av att mamma och hennes kompis står och pratskriker utanför min dörr. Man älskar respekten alltså. Jag är så jävla trött :( Får väl i och för sig skylla mig själv att jag är uppe så sent men bland det värsta som finns är man blir väckt av personer som spelar hög musik, dammsuger eller skriker när man sover. Usch, man blir bara förbannad när man tänker på det.
Hoppas du har fått en bättre start på dagen.


Been a long day - Rosi Golan

It's been a long day

And all I've got to say is Make it strong 

It's been a long day  And all I've got to say is I've been wrong 

So take a leave of absence  Tell me you'll be gone

I don't want to see your face 

It's been a long day  And I just want to hide away

It's been a long week  And all the lines come down heavy on me 

It's been a long week  I'm finally feeling like it's okay to break  into a thousand pieces

no one can replace  only I can find my way

It's been long day  And I just want to hideaway

It's been a long year  And everyone around me's disappeared

It's been a long year  And all this mess around me's finally cleared

So can I have a moment just to say hello  Can you let your anger go?

It's been a long year  And I'm feeling ready to be here...


Mitt dygn är ganska omvänt...

Hejsan!
Kom precis hem, har varit hemma hos Ida och kollat på film. Det var kul eftersom jag trodde att jag bara skulle vara hemma men så messade hon så då gick vi ner och hyrde film. Vi såg tre filmer: Into the wild, John Tucker must die och The notebook passande nog :)
Into the Wild är baserad på en riktig historia om Christopher McCandless, en toppstudent på Emory University i Atlanta. Efter avslutad utbildning skänker han bort alla sina besparingar till välgörenhet och åker runt i olika delar i USA för att till slut lifta till Alaska där han bosätter sig mitt i vildmarken. Det är helt otroliga naturbilder i filmen och ibland så tänkte jag: wow! finns det där verkligen på riktigt? Det enda som man kan klaga på är slutet som jag tyckte var fel utan att avslöja för mycket. Även om det var bra så var det fel mer ska jag inte säga men ni kommer förstå när ni ser den. En av mina favoritscener i filmen var när han pratade med ett äpple :) eftersom han är ganska ensam så pratade han ganska mycket med sig själv. Filmen hade ett riktigt bra budskap: Att lycka kan inte köpas för pengar men man ska inte heller gå igenom livet ensam.

John tucker must die handlar om när tre populära flickor från olika grupper i skolan upptäcker att de har gått ut med skolans populäraste kille samtidigt, slår de sig ihop för att söka hämnd. Trots hans charm och fortsatta popularitet gör de upp en plan tillsammans med en ny flicka i stan, om att fläcka hans rykte och krossa hans hjärta.

The notebook (Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta) handlar om ett ungt par som möts som tonåringar och återförenas efter andra världskriget. Deras historia berättas för en kvinna på ett ålderdomshem av en gammal man som besöker henne regelbundet för att läsa historien ur en anteckningsbok. Det här är en så romantisk film! Man kan bara önska att någonting sånt ska hända en själv. Än så länge måste jag säga att filmen är bättre än boken(!) men jag har inte kommit så längt i boken så ska inte säga så mycket än :)

Nu ska jag kolla på det nya avsnittet av One tree hill :) God natt eller nått sånt!

Gavin Degraw till Danmark

Jag har sett att Gavin ska komma till Danmark den 4 juni i år! Jag kan inte beskriva känslan jag kände när jag fick veta det här men ändå hoppas jag på att han kommer till Sverige också. Men om han nu inte skulle göra det så vill jag verkligen åka till Köpenhamn för att se honom :)

En sak som jag tänkt på är det här med idoler och hur man kan bli så "besatt" av en annan människa på det sättet utan att känna den på riktigt. Jag menar, vem kommer glömma den där tjejen som fick komma upp på scenen med Johan Palm från IDOL och hon bara skrek och till slut svimmade? Jag tänkte: Hur kan någon man inte ens känner ha så stort inflytande på en? Den här tjejen sa ju till och med i en intervju efteråt att Johan betydde mer för henne än hennes familj(!) 
Det får mig att tänka på en intervju med Danny (Nej, jag lyssnar inte på honom) då han sa att en fan hade kommit fram till honom och snackat lite och så efter ett tag hade hon sagt: Men du är ju som en helt vanlig person.
Ja, vad fan tror du?

Kanske man lätt glömmer att kändisar också är som alla andra bara att deras jobb innebär att de är kända. Men nu på sistonde kan jag faktiskt ändå förstå. Jag har alltid tyckt om Gavin för den artisten han är och hans låtar är något utöver det vanliga men efter konserten, som var min första någonsin så togs det här "tycker om" till en helt ny nivå. Det är inte lätt att förklara känslan med ord men allting fick helt plötsligt mycket mer mening. Så det är kanske det som driver de här männsikorna till att vara så besatta av sina idoler, de vill ha något som ger dem mer mening. Känslan när den artisten uppträder och man tar bara in musiken och får sjunga med alla andra i pubilken gör att man glömmer alla problem för en stund och det är kanske det mer det man längtar efter än själva personen.


Sen finns det mer moget sätt att sköta det här med idoler och förbilder. De flesta vet ju hur man ska bete sig men kanske alltför många vet inte alls. Det är därför det är viktigt att lära sig skillnaden mellan verklighet och fantasi.


                                                         


Music is my drug.

Hej,
är fortfarande inte klar med att sortera och fixa med min musik men nu håller jag på att lägga in de 1232 låtarna jag har än så länge till min ipod :)
Har som sagt hållt på att fixa bilder till albumen också. Det här omslaget tycker jag är snyggt :)




Cute is what we aim for - Rotation

Bästa låten på den här albumet enligt mig är Safe Ride.








Jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Hejsan!
Igår började jag läsa the notebook (dagboken) på engelska. Den är riktigt bra så läs den om ni får chansen. Jag har aldrig riktigt tyckt om att läsa men den här är verkligen en underbar historia. Har läst ungefär 60 sidor på två dagar. Så för er som inte har läst den, läs den och för er som iunte orkar läsa se filmen!! 




Jag sökte dig och fann mitt hjärta
The Notebook skriven av Nicholas Sparks

I´d hate to be you when people find out what this song is about.

Titlen är en låt av Mayday Parade. Bra låt och väldigt bra band :) Jag har typ idetorka så jag roar mig med att vara inne på facebook, blogga och lyssna på musik. Bara 40 minuter kvar av lektionen, kanske ska jobba lite men jag vill inte!
Hjälp mig :(

Textkommunikation...

Första lektionen idag är textkommunikation från kl.10 till 12. Sen väntar svenska, engelska och matte. Jag kan inte bli mer exalterad! Mitt internet la av igår precis som min mobil börjar göra. Jag skrev ett inlägg men precis när jag skulle publicera så bestämde sig internet för att lägga av. Jag önskar att jag var mer teknisk så jag kunde fixa allt som går sönder hela tiden.
Nu ska jag fortsätta med en analys om en artikel. När porr blir en drog... heter den. Om jag lessnar på det så skriver jag förmodligen mer sen :)

Färdig!

Nu har jag fixat färdigt i mitt rum. Det känns jättebra att ha i stort sett allting fixat men det är som sagt bara väggarna som återstår. Eller bara och bara...

Börjar få lite söndags ångest.. :( Den känslan kommer aldrig försvinna va? Tänk om det fanns något som kunde göra att den känslan försvann. Fan vad skönt! Säger bara lyckost er som inte börjar skolan imorgon. Hade inte bangat på att vara ledig några dagar till.
Jaja, nu ska jag gå och duscha :)
<3  

Nu är det vinter på riktigt..

Kom precis hem och är väldigt blöt för det är typ snöstrom ute :/ Längtar så fruktansvärt efter sommaren och värmen.
Jag och mamma har fått ihop bokhyllan nu så jag ska snart möbla klart i mitt rum. Det har tagit ett tag att få i ordning allt men snart så ska det bli bra. Det enda som fattas är något roligt att sätta upp på mina vita. tråkiga väggar, Funderar på lite svart vita bilder men vet inte riktigt på vad.. tips någon?   


Kom på en sak...

Sitter fortfarande här... och så kom jag på en sak. Det är bara lov 1 dag till :/ Och hela morgondagen kommer ju vara förstörd för att man bara kommer gå och tänka på skolan. Det suger ganska hårt. Även om skolan inte är speciellt jobbig så är det bara själva grejen att vara tvungen att gå upp tidigt och vara tvungen att plugga på fritiden. Det är det som är jobbigt. Ska försöka och tänka på annat och inte stressa upp mig så mycket.
<3

Stolt!

Idag är jag stolt över hur mycket jag har fått gjort :) Gick upp rätt så tidigt och fixade i ordning mig sen åkte jag, pappa och Mia (pappas sambo) till IKEA och köpte min nya Expedit bokhylla. Yay! Men det blev inget långvarit besök för det var äckligt mycket folk där så vi bestämde oss bara för att gå in och hämta bokhyllan och sen åka någon annanstans och äta. Det blev Espesso i Hammarbysjöstad (ungefär vid Luma). De har fina stolar, sånna som jag vill ha när jag flyttar hemifrån :) Sen hängde jag lite hemma hos pappa och överförde alla mina saker till min bärbara dator. Äntligen har jag min musik här på! Sen skjutsade pappa hem mig och bokhyllan till mamma, fy fan vad tung den var! 
    Efter det åkte jag med Johanna till Forum. Hon var på köphumör men inte jag eftersom jag var där för inte så länge sen. Hon köpte en del tröjor och annat smått och gott medens jag nöjde mig med en klänning från Gina Tricot för 80 kr!
Det är bra att ha lite kläder inför skolstarten :) Sen åkte jag hem och åt middag med mamma och Anton och lite senare så fixade vi vårt trådlösa internet så det är därför jag kan sitta och blogga nu :D Jag har också bestämt mig för att bokhyllan får vänta tills imorgon. Tänkte sortera lite på datorn och så nu.
Så... det var min väldigt intressanta dag. Kanske skriver mer sen :)
<3 

Yes.

Hejsan.
Vaknade för typ en timme sen så det går verkligen bra för mig att vända tillbaka på dygnet. Mitt rum ser helt katastrofalt ut eftersom jag inte möblade helt klart igår så det står saker lite här och var men förhoppningsvis orkar jag fixa det idag annars gör jag det imorgon. Jag och pappa ska åka till IKEA imorgon och köpa en ny bokhylla så då måcte jag få i ordning lite.

Ikväll ska jag på bio, Yes man med Linea i min klass. Kul kul :) Så jag måste boka biljetter nu.
Later
<3

Fall out boy

Såg på facebook att Fall out boy ska spela i Tyskland, Frankrike, Spanien och England! Tyvärr är det inte fören i mars men man kan alltid hoppas på att de kommer till Sverige också! Det är så dumt att de bara skriver vart de ska spela till ett visst datum och inte skriver hela turnén. Skulle verkligen vara roligt att se dem, är verkligen sugen på att gå på en bra konsert igen!
<3 

Hej igen.

Nu sitter jag här igen :) Jag håller på att fixa lite i mitt rum eftersom jag förmodligen ska möbla om imorgon eller på måndag. Det är bara svårt att komma på vart man ska ställa alla saker. Har ett ganska svårmöblerat rum men det löser sig nog säkert.

Min teve står också på där det visas körslaget. Måste säga att jag hejar på Erik då jag ända sen hans idolaudition har tyckt att han är riktigt charmig :)
<3

Jag lyckades försova mig när jag satte väckarklockan frivilligt...

Ja, det är sant. Jag ville vända tillbaka dygnet eftersom jag har somnat runt tre/fyra flera dagar i rad och så blir jag så seg när jag går upp sent. Så jag satte klockan (naivt) på 9 men inte gick jag upp då, vaknade senare halv elva och fick lite dåligt smavete för jag inte gått upp nät jag skulle. Men så kom jag på. Det är ju för fan lov, den enda tiden på året man kan sova så länge man vill och inte behöva sätta klockan. Så efter det mådde mitt samvete lite bättre.

Sen begav jag mig till Forum för att köpa lite olika saker och det blev en väldigt lyckad shoppingtur. Det här blev köpt:

- Spetslinne från New Yorker
- Svart hood också från New Yorker (149kr!)  
- dagkräm från Apoteket 29kr!
- Hårinpackning
- Svart kofta från Zara                                       
                                                             604 kr

Det var roligt att köpa lite saker till sig själv. Det var längesen jag shoppade om man inte räknar in alla julklappar då.
Nu ska jag hoppa in i duschen!
<3

Gavin Degraw

Har hittat ännu en låt med honom som inte finns på någon av hans två skivor, den heter glass och är som vanligt helt underbar, Det är Gavin när han är som bäst! Det är så synd att han har så många låtar som inte har blivit inspelade, fast på något sätt är det lite spännande för då kan man hitta nya låtar lite då och då :) Han har verkligen så mycket att ge och jag hoppas verkligen jag får se han spela snart igen!
<3 


2009 är här!

Hejsan,
Har haft ett litet avbrott för det här varit ganska stressigt på senaste tiden med skolavslutning, jul då jag har varit bortrest och så. Men nu är jag tillbaka igen! Jag hoppas också att jag kan ta tag mer i bloggandet då jag nyligen har köpt en bärbar dator! Känns underbart att ha en dator som är ens egen.

Så... nu är det ett nytt år och allt så egentligen borde man ta tillfället att tänka ut vad man vill ändra på för att få ett bättre liv men jag har verkligen inte ansträngt mig någonting på den fronten.. Känns lite konstigt att bara för att det är ett nytt år så ska man ändra massa saker. Om det är något man är missnöjd med så borde man kunna göra det vilken dag som helst på året.

Det som jag ser fram emot det här året är sommaren, det är helt enormt vad jag har lessnat på det här tråkiga vädret och att man blir så trött av att det är mörkt hela tiden.

Just nu är det jullov i några dagar till.. Det är härligt att ha möjligheten att bara kunna ligga och titta på teve men också att kunna åka och göra saker som man inte hinner när man går i skolan. Jag har inget speciellt planerat men jag funderar på att möbla om i mitt rum. Det behövs lite omväxling ibland.

Nu ska jag hitta på något annat roligt.
<3