Sunday


Alltid är det något.

I torsdags natt drömde jag en väldigt rolig dröm. Det gjorde att jag lyckades vakna av att jag skrattade i sömnen. Fult normalt, jag vet.

Och idag skulle jag få sova ut efter att jag inte somnat fören in på småtimmarna. Men då vaknar man kl 9 på morgonen av att grannens barn hoppar, stampar och gud vet vad på våningen över. Visst att jag gillar barn men det var inte okej.   



Hade en dejt med kusinvitamin och Harry igår. Denna snygga tjej var också där. Jisses vad vacker hon är!


Bara 5 minuter till...

Det har inte gått bra att gå upp i tid denna vecka. Imorgon är det sista chansen att lyckas komma upp i lagom tid så jag slipper starta dagen med stress. Varför ska sängen vara så förbannat underbar just på morgonen?


I am going to silently make you smile with my eyes

Från det ena jobbet till det andra. Känns som att det enda jag gör om dagarna är att ta hand om barn och städa. Men det blir förhoppningsvis mycket klirr i kassan senare.


Så här ser jag ungefär ut när jag städar. Fast mina klackar är rosa.


Cure My Lonely Heart

Fy fan vad less jag är på denna kyla, vill åka iväg nu!



Ge mig vår.


På tal om ingenting..

Det bästa människan har uppfunnit måste ju ändå vara värmekudden. Går inte att beskriva hur underbara de är!

Oboy

Fy vad jag och kollegan skrattade idag när ett barn frågade mig helt seriöst om jag gick på toaletten själv. Efter säkert 5 minuter asgarv kunde jag fråga honom hur gamal han egentligen trodde att jag var. Han var inte riktigt säker (även om jag sagt det 3928 gånger). Men han var en riktig gentleman och erbjöd sig att följa med mig till toaletten om jag behövde hjälp. Men då upplyste ett annat barn att jag faktiskt var 91 år och att hans pappa var 93 år. 

Herregud, har nästan träningsvärk i magen för de är så knäppa!

So I Ask Are You Ready, Am I?

Tror jag bestämt mig. Jag ska åka till London till den senaste familjen jag pratade med. Det känns rätt på något konstigt sätt. Det är bara svårt att förstå att jag kan sitta på planet om 2 veckor och 1 dag. Det har nästan gått lite för fort. Kommer jag klara att säga hejdå till allt och dra iväg själv? Just nu känns det som JA! Åk bara och gör det bästa utav det. Det skulle ju inte precis vara den första gången jag gjort något vågat men det är ju ändå annorlunda. Rätt svårt att förklara faktiskt.


I hope to be the one who sweeps them off their feet.

Måste säga att dagarna går fruktansvärt fort. Kanske är så när man har en del att stå i. 
 


You were just in time.

Ibland är det bra att önska sig något för det kan ju hända att man får det... Kunde inte bli bättre slut på alla hjärtans dag!

Skit i det då.

Visst är alla hjärtans dag en oerhört bra dag att visa hur mycket folk betyder för en men jag har mest väntat på något väldigt litet.


Fingers crossed.

Nu är det över! Det gick bra denna gång. Så bra att jag tror att jag kan ha en chans faktiskt.


Numero 3

Laddar inför ännu en telefonintervju. Känns som man pratar med "England" varje dag nu. Förhoppningsvis går det mycket bättre än vad det gjorde förra gången. Just have to be myself this time!

Idag hade vi alla <3-dag disco på dagiset. Vi dansade, smaskade popcorn och drack äppeljucie. Sen till mellis hade köket gjort hjärtplättar och så gjorde vi fina <3 kort. Mys på det!

Har också varit hos polisen och gjort nytt pass. Bilden blev APful så jag tröstade mig med lite shopping :)
Time to go. Wish me luck! 
 

I Got Real Big Plans...

Lite bowling blev det igår tillsammans med Ebba, Sebastian och hans kompis. Det var riktigt kul att göra något som man inte brukar göra. Resultatet behöver vi inte prata om däremot.



Har lite ideér om framtiden men allt känns ganska oklart just nu. Vi får se hur det artar sig. Men på tal om YMA6 så har en b-side till deras album kommit ut. Längtar verkligen tills hela albumet kommer ut! 


Ful dag.

Är på dåligt humör idag vilket känns tråkigt när jag haft en bra vecka innan. Allt vändes efter telefonintervjun igår. Samtalet går bara om och om igen i mitt huvud och jag blir bara ännu surare på att jag inte gjorde bättre ifrån mig. Nu är det bara att vänta antar jag.

Som lite grädde på moset så hade jag satt in hårfärg i håret när hon ringde vilket gjorde att färgen fick sitta i ca 15 min extra. Så nu är det möörkt. Men det gör faktiskt inget, det var det jag ville ha. Är bara trött på att bli kallad svarthårig när det faktiskt är möörkbrunt. 

Hoppas ni får en bra dag iallafall. Adios!

 

Aj äm från Scweden!

Tur att jag var hemma för den andra familjen som skulle ringt igår ringde idag istället. Tyvärr gick den intervjun jättedåligt, usch är verkligen besviken på mig själv för det var den familjen jag ville göra bra intryck på. Var jättenervös och därför var min engelska apdålig. Bläää!  

Det är bara att hålla tummarna och be om ett mirakel nu.

Så blev det vinter igen...

Idag hade vi fredagsmys och därför bakade vi chokladbollar. Sen gick vi ut en liten stund i snöstormen(!) Helt otroligt att barnen inte har något problem med att vara ute även om det är skitväder rent ut sagt. På eftermiddagen pysslade vi lite och bara myste inne. Stannade kvar nästan 1 timme extra bara för att vara med barnen. Ibland uppskattar man sitt jobb lite för mycket.

Nu: Freeedagsmys!



källa: weheartit.com


.

one down, one to go!


The Chemistry That Reacts Between 2 Hearts

Idag blev det inget alla hjärtans dag pyssel utan idag bjöd de äldsta barnen på uppträdande. Det var typ som små stjärnorna. Jätteduktiga var dem! Sen på eftermiddagen bakade vi pizza. Kändes nästan som fredag, på en torsdag. Hur crazy är inte det? :)

Nu laddar jag inför intervjuerna. Vet inte vad jag ska säga.. Bara jag inte får tunghäfta! Vilket fult ord btw.

Later dudes!


Hello sunshine.

Dagen började med lite mera alla <3 dag pyssel, snart är hela avdelningen full med hjärtan och glitter. Sen blev det teater för hela dagiset. Det var lite galet men mysigt.

Har btw hört av mig till familjerna nu så imorgon blir det telefonintervju med båda. Neeervöst!

På tal om ingenting så ökade ni läsare med 300% igår, what is up with that?



Välkomnar solen mer än gärna till detta mörka och kalla land. Kan inte vänta till den härliga våren!

  

Make that two.

Mysig dag med ännu mera alla hjärtans dag pyssel och lekande med barnen. Sen blev det stan med Linea för att jaga lite scones. Slutade på Café Cronan med varsin brödkorg och tekopp. Trevligt, trevligt!

Idag har en till familj hört av sig så nu är det ännu mer att ta ställning till. Imorgon ska jag ta tag i allt, försöka reda ut denna röra. Det mesta känns ganska rörigt, det är kanske därför mobilen blev glömd på Cubus och nycklarna lämnade på jobbet. Ja vad säger man? Ännu en "vanlig" dag i mitt liv är till ända.   


#realitycheck

Gick in på mailen och såg att jag blivit accepterad av STS och Busybee agency. Fick också se då att det redan var en familj som hört av sig! Och de ville att jag skulle börja asap. Läskigt! Trodde ingen skulle vilja ha mig och så går det 2 dagar. #realitycheck tack!

You make feel like I am living a teenagedream.

Efter en minst sagt hektisk dag begav jag och min nya kollega till Sickla. Efter det fick jag ett ryck och bestämde mig för att klippa mig på Head Office i Forum. Blev rätt nöjd, det är ingen större skilland mer än att det "trötta" topparna är borta. Nu funderar jag på att färga eller förlåt tona det ännu mörkare. Det är tydligen en väääldig skillnad.

Nu: Städa rummet som ser ut som ett BOMBNEDSLAG.


My cup of tea.

Fikade med bästa Johanna idag och då blev det scones för första gången på evigheter. Himmel vad gott det var! Blev riktigt sugen på att baka själv, det låter superenkelt så det borde väl till och med lilla jag klara av.  


Springtime.

Himla skönt med sol idag. Det blev en extra lång morgonpromenad bara för det. Ser verkligen fram emot våren då man slipper alla vinterkläder och snö. Så vad säger vi? Ska vi hoppa över februari och hoppa direkt till mars? Bra då säger vi det.



Är jättesugen på att åka ut och resa. Möta våren någon annanstans. London, Paris eller vartsomhelst egentligen.


Fuck you.

Gick på bio igår med kusinvitamin och såg Trassel. Det var en mysig barnfilm som bjöd på en del skratt. Efteråt hjälpte jag henne att lägga in låtar i sin Ipod Touch och när vi sitter där och fixar så börjar hon sjunga på denna låt. Inte för att jag är speciellt fin i kanten men satte tungan lite i halsen. 
Men jag måste hålla med att låten är medryckande och man kan inte undvika att sjunga med! Faack juuu 


Pokerface

Vaknade
Tog tag i mig själv
Gick till jobbet
Blev positivt överraskad
Alla hjärtans dag pyssel
Blev ledsen men behöll leendet på läpparna
6 årskalas
Fikade med mormor
Planerade tjejmiddag med bästa tjejerna
Lagade middag tillsammans med mamma
Bokade bio med kusinvitamin till på lördag

Hoppas ingen misstänker att jag snart bryter ihop..





You can make me feel like I am the only girl in the world

Nu är min Au Pair ansökan inskickad. Och jag är sjukt glad. Det har varit väldigt mycket fram och tillbaka med allting men nu är allt inskickat. Det kommer bli bra på ett eller annat sätt.

Det är verkligen helt sjukt hur ens liv kan förändras på bara en vecka. Kan inte ens förklara i ord.