Dagens!

DAGENS VILL HA: Påsklov, värme och en fungerande dator!
DAGENS KLÄDSEL: svart klänning, tights och converse.
DAGENS SMINK: svart mascara
DAGENS FRISYR: jagbörjarklockan8såjagorkarintetvättaellerfixanågonting-frisyr
DAGENS HÄNDELSE: Måste nog säga när jag och Linea fotade i studion, det var en trevlig upplevelse.
DAGENS LÅT: Har haft Contagious Chemestry med yma6 hela dagen på hjärnan så jag antar att det blir den.
DAGENS PLANER: tänkte rädda världen men valde att
DAGENS SAKNAD: mina ipod-hörlurar är mycket saknade!
DAGENS DUMMASTE: Hahah det har varit några blond moments idag som vanligt... För 5 min sen läste jag om butiker i Paris och så stod det: "Finskor till mer mänskliga priser" och trodde det handlade om finländare.
DAGENS DROG: letar alltid efter något att skratta åt så jag antar att det blir mitt (dåliga) svar.
DAGENS KRAM: När jag sa hejdå till Linea i slussen. Naaw :)
DAGENS PUSS: No luck 2day :P
DAGENS KÖP: Vårjacka!
DAGENS GODIS: Tuggummi (?)
DAGENS HUMÖR: Glad för ingenting :D
DAGENS ORD: sa råspringa som jag aldrig sagt tidigare och kom och tänka på Ida. Tecken på att man blir som man umgås :P

Drop a heart, break a name.

Men trodde du verkligen att det skulle gå en dag utan att jag nämde YMA6? Nä! Känner mig som en schoolgirl in springtime (varför låter vissa uttryck så mycket bättre på engelska?) 

Iallafall så är denna låt en cover av Sugar, we're going down av Fall out boy. Det som är tråkigt är att de inte är så stor skillnad på den här och orginalet. Bara två olika röster liksom. Det känns lite onödigt att göra en cover på en redan bra låt. Deras cover av Lady Gagas Poker Face är däremot stört bra.

 


jaja nog med babbel nu!


En tiiill!

Ännu en B-side till Hold Me Down!


Green Street Hooligans.

Jag vet att jag är några år efter men fy vilken bra film!
Gillade det mesta i filmen men om man nu ska klaga på någonting så var det lie svårt att sluta tänka på Frodo när man såg Elijah Wood men annars tyckte jag han passade i rollen. Charlie Humman var klockren! Snygg och självsäker, det gillar vi!


Happy.

Är så sjukt glad idag för både det ena och andra. Igår var jag och moster ute på stan och letade efter en studentklänning och vi hittade verkligen en som var perfekt! Vill bosätta mig i den fram till studenten tror jag. Nu längtar jag sjukt mycket till studenten, det är inte långt kvar nu! :D 

Something Left To Give.


Vi har alla våra prioriteringar.

Idag har jag varit sjuk. Jag som typ aldrig blir det... Idag har det inte funnits mycket kraft till något.

Iallafall, när jag mådde som sämst idag, fick värsta migränanfallet och ville i stort sätt inte leva längre (de som haft migrän förstår vad jag pratar om) så kom mamma in på mitt rum för att vara lite stöd. När hon suttit på sängkanten ett tag och tryckt på mitt huvud så utbrister hon "men herregud!" Jag frågar vad som är så upprörande. Då kläcker hon ur sig: "du har ju jättetorra läppar"

Tack mamma, det var pecis det jag var orolig för! Hon kom till och med med läppsyl för att åtgärda problemet.

Ska dock tillägga att hon har varit jättegullig och tagit hand om mig när jag mått rent ut sagt skit. Men detta visar verkligen på att vi alla har våra prioriteringar.

Problem i paradiset!

Jag har stött på dagens i-landsproblem.

Jag har fått en gratis inbjudan till Lovefilm av mamma som innebär att jag kommer kunna hyra hur mycket film jag vill i en månad. De komer skicka 2 åt gången så får jag 2 nya när jag skickar tillbaka dem. Det är riktigt nice tycker jag!

Men nu till problemet. Eftersom många vill ha de nya filmerna (jag också för den delen) så är det lite kö på dem. Så jag tänkte vara smart att lägga till lite gamla filmer så man är säker på att man får hem någon. MEN då visar det sig att de inte har de jag vill se i lagret!

Vad är det för stil?

"Men det där gick ju ganska bra"

Sveriges värsta bilförare måste vara ett av de bästa programmen som sänds på Tv!
Har man tråkigt är det absolut det man ska titta på. De korkade människorna, kommentarerna och alla misstag! Det blir inte bättre än så här. 


Paris baby!


Mamma sa precis att det är 20 grader i Paris!
Jag längtar!


å maj gad!

Ett bouns track till Hold Me Down! Nu är Ylva officiellt glad igen :) 


Humor!

Jag dör! Josh la upp en bild på hans "nya tatuering" på twitter som täckte stora delar av halsen och fans blev helt galna, antingen för att de tyckte den var skitsnygg eller helt hemsk.

Men det tog inte lång tid fören han skrev att bilden var redigerad i photoshop, en fejk bild alltså men tydligen vägrade folk att tro på detta!

Han har nu skrivit minst 3 gånger att bilden inte är riktig. Han måste ångra att han la ut den och tro att han har retards till fans! Jag fick mig ett gott skratt iallafall :D

Smile kid!



Nice to meet you anyway...


Man måste bara älska självupptagna människor.


Liquid confidence.

Josh är het het het!


You've made your bed so sleep in it.

Idag blev jag riktigt glad för jag bytte min 90 cm säng mot mammas 120 cm! Jag kommer sova bäst framöver. Kan inte förstå hur jag stått ut så länge med en så liten säng. Känns som jag är den sista i min ålder som haft 90cm säng. 120 blev det nya 90 verkar det som.

Nu blir det pyjamasparty vill jag lova!

Träningsvärk 3.0

Nu förstår jag varför det heter sportlov.. Har fått träningsvärk av tre olika saker denna vecka.
Det blir bara kaka på kaka känns det som fast lite mindre trevligt :)

My buddy!


Ylva saknar Linea :(


-

Det finns så mycket man skulle behöva göra men har verkligen ingen lust idag. Har haft i stort sett hela sportlovet att göra skolarbete men har man gjort det? Nej.

Mitt huvud är någon helt annanstans just nu och är absolut inte där det borde vara. Trodde sportlovet skulle hjälpa mig att få tillbaka lite engagemang för viktiga saker men så blev det inte riktigt.

Nu blir det till att kolla på en rolig film, kan behövas med tanke på hur deprimerande det här inlägget lät.   

Jag har ingen aning om vad jag ska ha för rubrik på detta inlägg!

Var som sagt och gjorde riskutbildning nr 1 idag. Det var inte så mycket nytt men det var ändå givande.  

Visste ni till exempel att det är 12000 - 16000 som kör ratfulla varje dag? Man kan jämföra det med att varje gång man ser en taxibil (eftersom det finns ungefär 12000 st taxibilar i Sverige) så kan man ränka att det är en som kör påverkad.
Det är lite skrämmande.

Happy!

Den här låten lyssnar jag på när jag är glad :)



Fråga mig inte varför.


Jason Walker.





Long time, no see.

Det blev ett liten paus men så kan det gå ibland.

Idag har det varit en bra dag! Började med att klippa mig på Systrarna Boustedt på Götgatan och det gick bra. Är ingen större skillnad egentligen men behövde verkligen få bort det slitna.

Efter det var det direkt till Gullmars som gällde där jag hade körlektion som också gick bra, trots snöstormen! Vi kunde tyvärr inte göra det som läraren hade tänkt sig pga vädret. Då sa hon att jag skulle bara behöva betala för halva lektionen. Kachiing!

Efter det mötte jag upp mammi i Slussen och vi begav oss till Skärholmen för att shoppa lite. Det blev mest fönstershoppning för mig medan mamma satsade. 

Imorgon är det riskutbildning 1 på Nacka Trafikpedagoger i 3 timmar som står på programmet. Party som fan!