London calling.

Nu har jag och Ebba bokat en resa till London nästa vecka. Jag är så taggad!  



London 11/11 - 15/11


21 dagar.

Enligt forskare tar det 21 dagar att bryta en vana. Därför gjorde ett företag armbandet här nedanför för att uppmärksamma det. Målet var att människor skulle börja tänka mer positivt. Personen skulle sätta på sig bandet på ena armen och om den klagade över något skulle man flytta den till den andra ändå tills man klarat 21 dagar. Om man klarat 21 dagar hade man klarat utmaningen.
Kanske något att testa?


Sleepover.

Har haft en sjukt mysig dag på jobbet, vi hade lite Halloweenstämming och barnen (och jag hehe) ritade pumpor, döskallar och kyrkogårdar. En väldigt bra inledning på den här helgen som kommer bli riktigt rolig tror.
Nu ska jag bara ta mig en dusch och sen ska jag ta mig hem till Linea för vi ska ha pyjamasparty!



Två glada tjejer på studentdagen i juni. Good memories!


Sleeplessness.

Efter en rent ut sagt skitnatt ser jag fram emot att få träffa min vän Linea idag. Vi ska ta en heldag på stan. Mys! 


26 oktober

Det är dags att uppdatera, låta er få veta vad jag har för mig nuförtiden.

Fyllde 19 i söndags, hade en riktigt bra dag tillsammans med familj och släkt. Fick mycket saker som jag ville ha utan att jag önskat mig speciellt mycket. De känner mig kanske bättre än vad jag tror. 

Annars jobbar jag och står i. Just nu älskar jag mitt jobb. Barnen är så härliga, vill bara kidnappa dem ibland. Hehe. Fick också reda på att jag har 6 veckor fast från och med slutet av november. Sjukt nice! 

Idag spenderades eftermiddagen med en vän som jag inte träffat på väldigt länge. Kändes skönt att ta igen efter så lång tid. Vi lever verkligen olika liv men samtalet flöt andå på hela tiden. Uppskattar verkligen sådana vänner, sådana som man kan vara ifrån flera månader och sedan ses igen för att ha precis lika kul som man hade senaste gången man sågs.    

Tack och hej!

Sundayevening.

Har 1 veckas fast jobb. Hur skönt som helst. Men det dödar inte söndagsångesten. Fan ta den.
 


sånt man får ta när man är vuxen.

Saknar verkligen inte skolan. Är verkligen glad att jag jobbar istället för man behöver inte bevisa varje dag vad jag går för. Men det händer ju självklart att man ställs inför saker man inte förstår. Idag behövde jag skaffa mig en skattesedel eller jämkning. Eh.. que?
Då kläcker mamma ur sig: Det är sånt man får ta när man är vuxen.
Vuxen? När blev jag vuxen?


.


Allt har inte gått som det ska de senaste dagarna. Men vad ska man göra?
 Ge upp?
Man har inte misslyckats förrän man gett upp.