:)

Hittade världens gulligaste unge som sjunger More than anyone!



Har bara en känsla av att det är sådär det kommer se ut med mina ungar också :)  Stackars barn säger jag bara!


"Jag läser inte böcker för min hund blev påkörd av bokbussen"

Hej.
Behöver nog någon/något att avreagera mig på så bloggen blir mitt offer för kvällen. Har suttit ett bra tag ikväll och försökt göra mening av ekosystem, fotosyntes och cellandning. Resultatet? Nja. Hur mycket man än anstränger sig så känns det på något sätt att det inte vill sätta sig. Min hjärna har tydligen bestäms sig att den inte veta något av ekologi. Lite småjobbigt för mig dock. På något sätt så känns det som allt skolarbete har tappat sin mening för mig. Även om man kommit över det här stadiet att man pluggar för att lärarna säger åt en och förstått att man pluggar för att det är viktigt att kunna saker så har något med mig slutat fungera. Det är kanske det som kallas skoltrött?

I morgon är det dagen men stort t, Tisdag. Ska opereras klockan 10 och sedan vara lite groggy i x antal timmar. Känns toppen måste jag säga. Det känns ändå skönt att få allt det här med tänderna fixat någon gång. Det kanske låter lite konstigt när jag säger att det känns rätt bra att det finns fler som går igenom samma sak som mig men så är det. Det blir lite plåster på såren att ha människor som förstår vad man går igenom. Även om man inte önskar den har behandlingen på någon. Man får tänka på slut resultatet som självklart kommer bli jättebra(?)

Måste också bara tillägga att värmepåse är förmodligen den bästa uppfinningen ever. Du som inte vet vad värmepåse är, googla det eller något. Den hjälper mot all smärta i kroppen förutom ont i hjärtat kanske :)

För att detta inte ska bli för deprimerande så ska jag också säga att den roligaste mannen som går i ett par skor är Johan Glans. Det är mycket som får mig att skratta men han ger mig kramp i magen och tårarna bara sprutar av skratt. Jag lägger in ett urklipp från en show. Se hela showen sen! Den är bäst.




Ja!


IKEA here I come again :D



Kanske blir den här idag...
Watch out!


Why?

Varför hamnar man alltid någon annanstans än framför högen av skolböcker när man har massa plugg?

Jag förstår verkligen inte...

Jag har en plan.

Hejsan.
Sedan jag bytte rum har jag haft en liten idé på vad jag ska göra med mina vita väggar då mitt rum kan likna ett sjukhusrum. Jag tänkte att jag skulle sätta upp ganska små tavlor med bilder från olika konserter jag varit på. Tror att det kan bli fint och roligt att fylla på mer och mer. Till slut kommer väl hela rummet vara fullt med tavlor :D Men det är roligare att ha bilder som betyder något för en än att ha någon affisch från IKEA typ (Ja, det är klart att jag har det nu)

Vad tror ni? Är det här en bra ide eller låter det flummigt?

Prioritering på hög nivå.

Ikväll gjorde jag en svårt beslut. Var tvungen att välja mellan Idol (på nätet), Psyklogiläxa, snacka med Jennifer på MSN eller sova.

Gissa hur det sluta?

Ingen läxa gjord och jag har inte, uppenbarligen inte somnat än. Suck.

Paramore

Nu är det så att Paramore ska spela på Arenan (fryshuset) den 30 november och det vill jag gå på. Jennifer ska förmodligen komma upp så det hade varit roligt att träffa henne igen också. Det skulle egentligen vara Gavin men han har ju typ semester eller något så nu hoppas jag att det blir Paramore istället.

PS. Tjejen i bandet är cool.
PS2. Hoppas inte det är massa personer som kommer till konserten bara för att de har haft 2 låtar med i Twilight.
PS3. Det här skivomslaget är S N Y G G T. Bra inspiriation till Grafisk kommunitkation :)



Tell me where our time went
And if it was time well spent
Just don't let me fall asleep
Feeling empty again

Cause I fear I might break
And I fear I can't take it
Tonight I'll lie awake feeling empty

 


Uppladdning inför 11 okt. Del 3.

Nu är Green Day tröja beställd, en likadan som Linea :) Förhoppningsvis kommer den innan veckans slut *håller tummarna*

Rensade min kamera igår också, har inte gjort det tidigare (köpte ny någon gång i juli tror jag) för att jag helt enkelt inte har tagit mig tid att lära mig! 



Billie Joe Amstrong får avsluta det hela.